Summa summarum

13x-näyttelyä suunniteltaessa odotuksia oli paljon, mutta siitäkin huolimatta todellisuus onnistui ylittämään ne kaikki!
Näyttävä ja tasokas näyttelykokonaisuus sai osakseen runsaasti huomiota, kiitoksia ja medianäkyvyyttä – katso kuvia Näyttely | Exhibition -välilehdeltä. Näyttelykävijöiden määrä, mukaan lukien avajaisvieraat, nousi huikeaan n. 750 henkilöön. Paikallisissa sanomalehdissä julkaistiin viisi näyttelyä käsittelevää artikkelia ja pori.fi-sivustolla yksi.
Näyttelyn suunnittelu ja toteuttaminen oli ennen kaikkea hauskaa. Tuli pidettyä yhteyttä ja heräteltyä henkiin vanhoja luokkatoverisuhteita siinä määrin, että ihme olisi, jos ei jonkinlaista jatkoakin seuraisi!
Iso kiitos Annukalle, Heikille, Heinille, Jukalle, J-P:lle, Kaisalle, Kallelle, Katrille, Lauralle, Mailikselle, Marjalle, Riikalle, Samille, Sampalle, Sannalle ja Tuomolle! Erityiskiitos Henna Paunulle!
Kiitos myös Satakunnan taidetoimikunnalle, Porin kulttuurilautakunnalle, Level Investment Oy:lle, Porin Videotuelle, Kulttuuritalo Annankatu 6:lle, Cafe Muusalle, Maanalainen seurakunta laulaa -performanssiryhmälle, Jaana Simulalle, Helena Laineelle ja kaikille näyttelyvieraille!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s